Açıklanan Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Özellikle içli ve maliyetli materyallerin evetğu odaların kapılarının kesinlikle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat vesair kapı imalatları kadar bileğildir. Nazarıitibar edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin taçı rabıta, yangın bapları çoklukla özel kaplama ve kapı menteşeleri üzere öbür yangın sıyanet özelliklerine sahiptir.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile mutasavvertır. Kötü ve sızdırmazlık özelliği olan baplar yardımıyla evgin durumlarda binanızın emniyetliğini sağlayabilirsiniz.

Yangın kapıları insanoğluın ve hayvanların meskenlerden autarı çıkmasını ve daha azca kötü solumasını katkısızlar. İnsanlar duman solumayı önemsiz kabilinden görebilir hâlbuki yangınlardan en çok sevimli kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit kabilinden gazlar “yangın tütünı” solumaktan meydana geliyor.

Yangın yönetmeliğine birebir bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten elan koca mukavemet ve korozyona peklik Yangın Kapısı sağlar ve bu nedenle yangın kapısı imalında yeğleme edilen bir malzemedir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği mevzusundaki vukuf birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyu ve çağdaş tasarımlarla birleştirerek dirim alanlarınıza boy bos katmayı hedeflemektedir.

Gönül Emniyetliği Sağlama: Baplar insanların kazalı bir meydanı halialtmasında kilit rol oynar. Bu denetlememdan kapılar birey eminğini korumada berenarı önemli bir konuma sahiptir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sağ evetğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana için de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve davranışaretler kullanılır.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan ciğereriye kolayca girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Montaj sürecinde teknik olarak bütün kurallara mutabık şekilde yerleştirilen uslu kanatlı yangın kapısı, dünyaarı yakınlarında açılacak şekilde kullanılır.

Report this wiki page